Sådan kommer du i gang

Bliv godt klædt på

Helt grundlæggende er det vigtigt at være klædt på efter vejrforholdene. Passer dit løbetøj til vejret, vil du være i stand til at have fuldt fokus på dit løb og dermed sikre en optimal ydeevne. Derfor er materialet et vigtigt element. Med løbetøj i de rette materialer vil din løbetur blive en ren fornøjelse, da din krop hverken bliver for kold eller for varm, men holder en behagelig temperatur hele vejen. Når disse grundlæggende elementer er på plads, har du et godt grundlag for en succesfuld løbetur.


Hos Newline tilbyder vi toppe, t-shirts, veste, jakker, shorts og tights i forskellige varianter, som giver dig mulighed for at klæde dig på i flere lag og i løbetøj som passer til årstidens temperaturer. Hvis du løber mest i forår- og sommer-halvåret er det essentielt, at du har en let løbejakke og tights på med høj åndbarhed. Om sommeren sveder man typisk mere og det er vigtigt, at man kan komme af med varmen og at kroppen kan få luft. Om vinteren er det derimod vigtigt at have fokus på at løbejakke og tights holder dig varm. 

Løbetøjet skal kunne modstå vind og vand – især omkring torsoen, så den sikrer dig mod kulde og sørger for at beskytte dine indre organer. Løbetøjet må hverken være for varmt eller for koldt, og det er derfor vigtigt at vælge sit løbetøj med omhu. Det kan være en god ide at klæde sig på i flere lag, da man dermed opnår den bedste komfort. Det brede udvalg af løbetøj til kvinder og damer giver dig mulighed for at klæde dig på i flere lag. Gå gerne efter at klæde dig på i 3 lag og skifte det midterste lag alt efter temperatur og årstid. Om sommeren behøver du måske kun ét lag på de varme sommerdage og flere lag på de kølige sommerdage. Her kan en vest være optimal som yderste lag, da din krop dermed stadig nemt kan ånde og få luft. Lag på lag princippet giver dig mulighed for at bruge alt dit løbetøj året rundt. Desuden er du godt forberedt på, hvad det danske vejr byder dig samtidig med at du er smart klædt på.