Løbetøj til mænd
Læs mere om Newline løbetøj til mænd
Hos Newline tilbyder vi et bredt sortiment af lækkert kvalitetsløbetøj til mænd og herrer. Newlines kollektion af løbetøj til mænd passer til alle slags niveau, og gør at alle mænd kan føle sig tilpas på løbeturen. En succesfuld løbetur giver mod på mere – og succes på løbeturen starter med det rigtige udstyr.

Hele paletten af løbetøj til mænd


Hos Newline finder du et bredt udvalg af løbejakker, løbeveste, løbe t-shirts, løbetoppe, løbetights, løbeshorts og bodywear. Newline kollektionerne spænder fra basiskollektionen, med klassiske løbeprodukter i tidsløse farver, Imotion i moderigtige designs, farver og mønstre samt Iconic, Visio, Triathlon og kompression som hver især har deres speciale - hhv. high-end funktionalitet, høj synlighed med ekstra synlige reflekser og sport på eliteniveau.

Hvad for noget løbetøj skal jeg vælge?


Det kan måske være nemt at svare på for den garvede løber, som har løbet længe og kender sin krops behov. Knap så nemt for manden som netop er gået i gang med at løbe og ikke helt føler sig hjemme i sporten endnu. Hvad der dog er fælles for alle mænd, er ønsket om succesfulde løbeture- og dette starter i høj grad med det rette løbetøj.
Helt grundlæggende er det vigtigt at tilpasse sig årstiden. Det kan være svært i et land som Danmark, da vejret er meget omskifteligt – den ene dag skinner solen, og den næste står regnen ned og vinden hvirvler om ørerne på dig. Men fordelen ved Newlines løbetøj til mænd er, at du vil være i stand til at have fuldt fokus på dit løb og dermed sikre en optimal ydeevne. Dette sker blandt andet ved brug af det rette syntetiske materiale, da dette virker svedtransporterende samtidig med at din krop holder en behagelig temperatur uanset vejret.

Løbetøj til mænd i de rette materialer


Løbetøjet skal kunne opfylde både mandens komfortønsker, men også ønsket om at trække i et moderne sæt løbetøj, da dette kan virke som en ekstra motivationsfaktor. Hos Newline udvælger vi nøje materialer, som sikrer høj komfort og funktionalitet. Løbetøjet til mænd og herrer produceres i syntetiske materialer, som er den slags stof der fungerer bedst til løbetøj, da det virker svedtransporterende og leder sveden væk fra huden. Dette sikrer at dit løbetøj ikke forbliver vådt, samtidig med at din krop opretholder den rette temperatur, og holdes frisk.

Løb er en perfekt sport til den travle mand, da det nemt kan passes ind i en presset hverdag. Løb er en praktisk og alsidig sport, men for at du skal få det optimale ud af din løbetur, er det vigtigt at du løber i det rette løbetøj. Mange mænd vil dog vælge en almindelig bomulds t-shirt, pga. behageligheden. Men bomuld er ikke optimalt at løbe i, da det ikke virker svedtransporterende, og derfor forbliver vådt. Du vil derfor ikke kunne opretholde en behagelig kropstemperatur, specielt ikke i de kolde måneder. Newlines løbetøj til herrer er derfor lavet i syntetiske materialer, som både er åndbare og lette.

Løbetøj til herrer til alle slags årstider


Dårligt vejr behøver ikke udelukke løb som motionsform. Newlines løbetøj til mænd og herrer er meget funktionelt, og specielt tilpasset til alle vejrforhold. For os er det essentielt, at løbetøjet giver dig de allerbedste betingelser og sikrer en behagelig løbetur, som giver dig fuld tilfredshed og et smil på læben.