Function and fashion

Vi lancerer to årlige kollektioner med fokus på høj funktionalitet og et moderigtigt udtryk. Samtidig tilbyder vi et stort udvalg af basisprodukter, som konstant bliver opdateret for at sikre den højest mulige kvalitet og præstation.

Hos Newline elsker vi at løbe! Vores arv udspring fra det Danske Jægerkorps og er karakteriseret ved innovation og målbevidsthed - uden at gå på kompromis med kvalitet. Disse elementer præger vores DNA. Funktionalitet er en selvfølge - her går vi aldrig på kompromis.

Mode har også en plads i vores hjerter. Vi bruger nutidige farver og aktuelle pasformer, fordi vi tror på, at funktion og mode ikke er indbyrdes uforenelige. Men derimod allerbedst, når de kombineres.

Af dene grund arbejder vores tekniske designere tæt sammen med farve- og trendeksperter under hele designprocessen. Når vi designer et produkt, overvejer vi altid de følgende funktionelle parametre: Vind- og vandresistens, køling- og varmeeffekt, svedtransport og åndbarhed. Det vigtigste for os er, at du fokuserer på din præstation under løb - ikke dit tøj.


null
null

WASH AND CARE

For at vedligeholde funktionen, formen og levetiden af dit Newline-produkt, bør du følge vaskeanvisningerne med omhu.

Vores højteknologiske stoffer er ofte forbehandlet for at give stoffet og fibrene deres funktionalitet. Derfor er det vigtigt altid at følge vaskeanvisningen. Den relevante vaskeanvisning kan findes på dit specifikke produkt.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice.