MØD VORES AMBASSADØRER


MØD VORES AMBASSADØR, ANDREAS

Andreas’ drivkraft er det, at OCR (forhindringsløb) er så varieret og uforudsigeligt.
Andreas’ passion for OCR er tydelig i de fleste dele af hans liv. Han elsker at træne til OCR og gør det hver eneste dag. Træning til OCR omfatter flere forskellige typer træning: vægttræning, fleksibilitet, løb og balanceøvelser. Derfor kan det være en udfordring at finde steder, hvor man kan træne alle aspekter af OCR. For at klare den udfordring, og for at få mest muligt ud af sine mange træningstimer, har Andreas udnyttet sin profession som håndværker og konstrueret en ramme for OCR-træning i sin baghave. Så behøver han ikke at pakke en taske eller at tage hen til et idrætscenter - han kan udføre al sin træning i sin egen baghave. Ved siden af sit fuldtidsjob som håndværker underviser Andreas også i et OCR-kursus på en højskole en gang om ugen.


Andreas’ drivkraft er det, at OCR (forhindringsløb) er så varieret og uforudsigeligt.
OCR aktiverer hver eneste muskelfiber og omfatter både løb, kraft og balance. I OCR vil man altid have en styrke og en svaghed. Løbets variation kombineret med de skiftende udfordringer gennem hele løbet gør det umuligt at forudsige, hvem der ender med at vinde. Konkurrenterne skifter placering lige indtil selve det øjeblik, hvor de når frem til mållinjen. Det er denne uforudsigelighed, der tænder Andreas’ konkurrenceinstinkt - og som gør det spændende hele vejen gennem løbet, også når det bliver hårdt. Andreas blev danmarksmester i 2018 og nummer fire ved europamesterskaberne samme år. Hans største styrke er løb.


MØD VORES AMBASSADØR, RIKKE

Rikkes drivkraft er hendes passion for menneskekroppen og det, den er i stand til.
Hendes fascination af kroppen og dens styrke er tydelig i alle aspekter af hendes liv. Et af dem er Rikkes fritid, der er fokuseret omkring fysisk aktivitet. Håndbold ligger hendes hjerte nær og er noget, hun altid har prioriteret højt på grund af de sociale elementer ved holdsport - nemlig følelsen af at være en del af et hold med et fælles mål. Udover at spille håndbold løber Rikke, og hun dyrker også vægttræning. Når hun løber, føler hun sig fri, ubegrænset og let til mode, og med vægttræning kan hun udfordre sin krop og føle sig hård og stærk.


Rikkes drivkraft er hendes passion for menneskekroppen og det, den er i stand til.
Hendes fascination af fysisk aktivitet og træning er tydelig i alle aspekter af hendes liv. Med udgangspunkt i en bachelorgrad i idræt og en kandidatgrad i træningsfysiologi har Rikke startet sin egen virksomhed, motiveret af hendes passion for at dele sin fascination af menneskekroppen med andre. Hendes job består af personlig træning af private kunder, sammensætning af træningsprogrammer for individuelle kunder, udvikling af idrætsundervisningsmateriale til forskellige institutioner og undervisning på uddannelser inden for fysisk træning. Rikke betragter det som sin største succes, når hun kan hjælpe andre med at opdage, hvor meget kroppen er i stand til, når den bliver behandlet godt - for så er den både stærk, udholdende og eksplosiv.


MØD VORES AMBASSADØR, MIKKEL

Mikkels drivkraft er ambitionen om at være en del af noget ekstraordinært - og at blive ved med at kæmpe, selvom det ikke altid lykkes i første forsøg
Mikkels største drøm inden for triatlon er at konkurrere med de allerbedste ved verdensmesterskabet i Hawaii. For at nå sit mål rejser Mikkel over hele verden for at deltage i triatlonstævner, der potentielt kan give ham en plads ved verdensmesterskabet. Mikkels seneste triatlonstævner har fundet sted i USA og i Sverige. I Sverige opnåede de fire bedste triatleter en plads ved verdensmesterskabet. Mikkel blev nummer ni - og forbedrer sig hele tiden for at komme tættere på sit mål.


Mikkels drivkraft er ambitionen om at være en del af noget ekstraordinært.
Derfor er hans triatlontræning drevet af en motivation for at slå rekorder - og for at opleve sin udvikling fra dag til dag. Han gør hele tiden nye ting for at blive bedre. En af dem er at hyre en personlig træner, der skal inspirere ham til nye typer øvelser for at forbedre Mikkels teknik og øge fleksibiliteten i hans træning. Mikkels motivation for at konkurrere inden for triatlon kommer fra den ekstra energi, det giver ham hver eneste dag. Han bruger mindst 14 timer om ugen på træning oven i sit fuldtidsjob. Mikkels særlige styrke i triatlon er det afsluttende løb, men han elsker netop sporten, fordi den omfatter tre forskellige discipliner, og sørger altid for en varieret træning.


MØD VORES AMBASSADØR, ASTRID

Astrids drivkraft er hendes fascination af, hvor meget hendes krop kan udrette - og de forskellige slags tilfredsstillelse, hun får ud af at træne
For Astrid har træning været en del af en livsstilsændring, der har hjulpet hende med at tabe 86 kg på 11 måneder og givet hende en helt ny krop. Som en del af sin rejse mod vægttab begyndte Astrid at løbe, og det fangede hendes interesse med det samme. I begyndelsen var hun motiveret bare af at kunne løbe, og nu løber hun seks gange om ugen – helst lange distancer. Hun er forbløffet over, hvor meget hun kan presse sin krop til at klare. Træning er blevet en helt essentiel del af Astrids liv, der giver hende mere energi og motivation – noget, hun ikke kan leve uden.