Løbetøj til kvinder
Læs mere om Newline løbetøj til kvinder
Hos Newline tilbyder vi et bredt sortiment af lækkert kvalitets løbetøj til kvinder og damer. Løbetøjet henvender sig til alle kvinder og damer, som kan lide at motionere uanset niveau. Løbetøjet er både for kvinden som netop har fået smag for at løbe til den mere garvede sprinter eller langdistanceløber. En succesfuld løbetur giver mod på mere – og succes på løbeturen starter med det rigtige udstyr.

Alt det rigtige løbetøj til kvinder


Hos Newline finder du et bredt udvalg af løbejakker, løbeveste, løbe t-shirts, løbetoppe, løbetights, løbeshorts og bodywear. Newline kollektionerne spænder fra basiskollektionen, med klassiske løbeprodukter i tidsløse farver, Imotion i moderigtige designs, farver og mønstre samt Iconic, Visio, Triathlon og kompression som hver især har deres speciale - hhv. high-end funktionalitet, høj synlighed med ekstra synlige reflekser og sport på eliteniveau. Her findes løbetøj for enhver kvinde og dame uanset smag, behov og niveau. Fælles for alle kollektionerne er, at der er fokus på flot design, høj funktionalitet og god komfort.

Hvad for noget løbetøj skal jeg vælge?


Det kan være en videnskab at vælge det helt rigtige løbetøj. For hvad skal man fokusere på, når man skal vælge løbetøj? Det kan måske være nemt at svare på for den garvede løber, som har løbet længe og kender sin krops behov. Knap så nemt for kvinden som netop er gået i gang med at løbe og ikke helt føler sig hjemme i sporten endnu. Alle kvinder ønsker dog at løbet bliver en succes – også på den lange bane. For har man fundet sig en motionsform som man er god til og som man nyder, så er det langt nemmere at bevare en aktiv og sund livsstil.

Vælg dit løbetøj efter vejrforholdende


Helt grundlæggende er det vigtigt at være klædt på efter vejrforholdene. Det kan være svært i et land som Danmark, da vejret er meget omskifteligt – den ene dag skinner solen, og den næste står regnen ned og vinden hvirvler om ørerne på dig. Men passer dit løbetøj til vejret, vil du være i stand til at have fuldt fokus på dit løb og dermed sikre en optimal ydeevne. Et andet vigtigt element er materialet. Med løbetøj i de rette materialer vil din løbetur blive en ren fornøjelse, da din krop hverken bliver for kold eller for varm, men holder en behagelig temperatur hele vejen. Når disse grundlæggende elementer er på plads, har du et godt grundlag for en succesfuld løbetur.

Løbetøj i rette materialer sikrer en succesfuld løbetur


Ligesom det føles skønt at iklæde sig et nyt sæt tøj, så føles det også fantastisk at trække i nyt, smart løbetøj. Man kan næsten ikke vente til næste løbetur. Ud over at løbetøjet skal være smart, er det dog også en afgørende faktor, at tøjet er lavet i de helt rette materialer. Hos Newline udvælger vi nøje materialer, som sikrer høj komfort og funktionalitet. Løbetøjet til kvinder og damer produceres i syntetiske materialer, som er helt optimalt, da de virker svedtransporterende og leder sveden væk fra huden. Løbetøjet forbliver dermed tørt og let, og kroppen holdes frisk, tør og tempereret.

Mange kvinder vælger at løbe i en bomulds t-shirt, som alligevel ligger i skabet. Men bomuld virker nærmest modsat, da det bliver vådt og tungt når du sveder, hvilket ikke ligefrem virker fordrende for en succesfuld løbetur. De lette og åndbare syntetiske materialer sikrer desuden, at løbetøjet sidder perfekt på kroppen under din løbetur. Det giver fri bevægelighed og en følelse af lethed, så du nærmest føler, at du flyver hen over asfalten. Designet på løbetøjet til kvinder og damer er desuden anatomisk tilpasset kvinder med omhyggeligt placerede sømme og detaljer, så tøjet giver fri bevægelighed og optimale betingelser for dit løb. Det er dermed af afgørende karakter, at du vælger løbetøj i de rette materialer, således at du bevarer dit fokus på løbet og sikrer optimal ydeevne.