Choose language
Farve
Størrelse

Cykeludstyr til mænd


Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 25-09-2021.
Før DKK 600,00
DKK 300,00
Spar DKK 300,00
Køb / info
Størrelser på lager:
58-62

Læs mere om Newline cykeludstyr til mænd

Newline tilbyder cykeludstyr til mænd, som er perfekt tilpasset dine behov. Her hos Newline mener vi, at vejret ikke bør have en indflydelse på, om du kommer ud på cykelturen. Newline gør i hvert fald sit til, at mænds påklædning og udstyr er passende til hvilket som helst slags vejr.

Udstyr til hele cykelturen


Newlines udstyr til cykelturen inkluderer et shoe rain cover, som beskytter mod våde sko, og kombineret med et thermal cover, så er der ikke nogen undskyldning for ikke at bevæge dig ud i hvilket som helst vejr. Men hvis du foretrækker at cykle indendørs, kan du heldigvis også købe spinningsko og det nødvendige tilbehør.
Newline

Det hele startede i 1981.
Hængende i en faldskærm mellem himmel og jord undrede grundlæggeren af Newline, Helge Petersen sig over, hvorfor hans dragt var våd, mens hans faldskærm forblev tør.
Helges undren blev grundlaget for et af de første funktionelle løbesæt, som han lavede af stoffet fra hans faldskærm.

Med baggrund fra det danske Jægerkorps, fokus på militærteknisk præcision og mange års løbeerfaring, skabte han et innovativt sortiment af funktionelle produkter med fokus på detaljer og komfort.
Dette er stadig Newlines DNA.

NEWLINE   Niels P Thomsens Vej 3   DK-7500 Holstebro   +45 97410415   shop@newlinesport.com   Powered by Fashionshopping